Снимка: Pexels Това стана факт след днешното равенство (1:1) като гост на

...
Снимка: Pexels Това стана факт след днешното равенство (1:1) като гост на
Коментари Харесай

ЦСКА София за втора поредна година е на плейофи за влизане в европейски клубен турнир

Снимка: Pexels 

Това стана факт след днешното тъждество (1:1) като посетител на Осиек и след общ резултат 5:3 отстрани водача в хърватското състезание в мач от третия прелиминарен кръг на Лигата на Конференциите.

Греъм Кери осъществя за алените в 31-ата минута, а в 54-ата Шкорич изравни. През втората част хърватите постановиха напън, само че неумението им с топка в крайници и две-три доста положителни намеси на Бусато не разрешиха им разрешиха да отбележат втори гол и в последна сметка по-класният отбор, този на ЦСКА - София, продължава напред.

В идващия стадий на конкуренцията футболистите на Стойчо Младенов ще срещнат чешкия Виктория (Пилзен), който в профил уелския ТНС след осъществяване на дузпи, предава БНР.

Наставникът на алените Стойчо Младенов залага на същата 11-ка, която стартира против този противник и преди седмица.

Първата заплаха пристигна след по-малко от 120 секунди игра. Домакините разиграха късо корнер, последва доста рисково центриране по земя, само че нито един състезател на Осиек не съумя да засече топката.

В 9-ата минута Миерез преодоля Матай и шутира от дребен ъгъл, а Бусато без проблем улови.

В 18-ата минута ЦСКА - София насочи първия си удар по посока на противниковата врата посредством Кери, само че Ивушич улови.

В идващите минути тимовете си размениха по няколко изстрела от междинна отдалеченост, които не заплашиха двамата вратари. След половин час игра обаче Вилдсухт получи отляво влезе във вътрешността и опита да откри доста добре Кайседо или Йомов, само че малко не доближи на някой от двамата да засече подаването на холандеца.

Българският отбор укроти първичния, само че не доста мощен напън на домакините и нанесе своя удар в 31-ата минута. Йомов се възползва от неточност на хърватите в защита, подаде към Кери и ирландецът вкара за 1:0 след топовен шут с левия крайник от 22-23 метра.

И когато не се виждаше по какъв начин Осиек може да вкара гол на алените, пристигна 45-ата минута, в която българският отбор сбърка при центриране от корнер и централният бранител Шкорич простреля Бусато за 1:1.

 

В 47-ата минута интригата можеше да завърши, когато Жеферсон насочи шут по земя от 12-13 метра след центриране от корнер, само че Ивушич някак мазета в нов ъглов удар.

Изстрел на Лончар в 60-ата минута излезе над напречната греда. Три минути по-късно Лончар прати топката в мрежата на ЦСКА - София, само че попадението бе анулирано поради засада.

В 81-ата минута Даку излезе самичък против Бусато, само че стражът на алените резервира самообладание и блокира удара на нападателя. Четири минути по-късно Шкорич засече с глава центриране отляво, само че Бусато мазета в корнер.

В 86-ата минута домакините останаха с 10 индивида след пряк червен картон на Лончар, който фаулира излизащия самичък против вратаря Кайседо, направил сериозен спринт, с който надбяга двама играчи на съперника.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР